Четверг, 28.03.2024, 21:02 | Вітаю Вас Футболіст

ФК"Буковина"

Головна » 2009 » Вересень » 14 » «Буковина» зберегла за собою першу сходинку
«Буковина» зберегла за собою першу сходинку
21:36
Чернівці. 13 вересня. СОУ «Буковина». 8500 глядачів.
 
Головний арбітр – Юрій Синишин (Івано – Франківськ), асистенти арбітра – Олександр Павлінов (Одеса), Євген Яковлєв (Київ). Четвертий арбітр – Микола Левко (Чернівці), делегат ФФУ – Леонід Сугирій (Київ)
 
«Буковина»: Андрій Мельничук, Сергій Шевцов, Євген Чуприна, Петро Климус, Павло Іванов, Роман Марченко, Ігор Мігалатюк (Сергій Ільїн, 78), Роман Ємельянов, Олександр Семенюк (Андрій Драголюк, 56), Владислав Коробкін, Степан Маковійчук. Запасні: Вадим Джура, Ілля Гагуха, Євген Кубай, Артур Гущин, Олександр Георгійчук. Тренер – Микола Трубачов.
 
МФК «Миколаїв»: Андрій Бобко, Дмитро Кузнєцов, Євген Гончаренко (Олексій Ротань, 62), Денис Войцехівський, Олександр Полуницький, Артем Бессалов, Дмитро Волков (Максим Можаєв, 19), Костянтин Чаус (Юрій Комягін, 49), Андрій Білоус (Максим Кундель, 66), Олександр Бабенцов, Юрій Скороход (Сергій Морозов, 6). Запасний: Тимур Чоларія. Тренер – Михайло Калита. 
 
Попередження: Костянтин Чаус (40), Олександр Полуницький (67), Роман Марченко (82), Олександр Бабенцов (90+1).
 
Ключовий поєдинок сьомого туру першості України серед команд другої ліги (група «А») «Буковина» - МФК «Миколаїв» розпочався з хвилини мовчання. У США помер титулований український тренер Юхим Школьников, який виводив чернівецький клуб у першу союзну лігу.
 
У перші двадцять хвилин зустрічі більше атакували буковинці. На жаль, засмутити голкіпера МФК «Миколаїв» Андрія Бобка підопічні Миколи Трубачова не змогли. Свою першу контратаку команда Михайла Калити провела на 25 хвилині. Після атакуючих дій гостей м’яч потрапив до голкіпера «Буковини» Андрія Мельничука. Згодом міг вийти на побачення з воротарем МФК «Миколаїв» Степан Маковійчук. У цьому ігровому епізоді чудово зіграв один із кращих футболістів миколаївської команди Денис Войцеховський, який зумів ліквідувати небезпеку.
 
На 36 хвилині зустрічі буковинці мали непоганий шанс забити перший гол у зустрічі. На жаль, після виконання кутового, захисник Євген Чуприна пробив вище воріт. Воротам МФК «Миколаїв» також загрожував Роман Марченко. Буковинський півзахисник двічі завдавав удару по «рамці» гостей. «Постріли» Романа мети не досягли.
 
У дебюті другої половини гри «Буковина» організувала небезпечну атаку. Степан Маковійчук із флангу зробив передачу на Ігоря Мігалатюка, який, на жаль, пробив головою неточно. Через кілька хвилин уболівальники «Буковини» аплодували голкіперу своєї команди Андрію Мельничуку. Гравець «Миколаєва» Сергій Морозов вийшов на побачення з Андрієм. Досвідчений воротар зумів ліквідувати загрозу.
 
На 68 хвилині матчу кращий бомбардир «Буковини» Владислав Коробкін вивів на ударну позицію Андрія Драголюка. Удару Андрія забракло влучності. Через дві хвилини штрафний виконував Роман Марченко. М’яч потрапив у руки Андрієві Бобку. А на 76 хвилині підопічні Михайла Калити мали чудову можливість засмутити буковинців. Після розіграшу штрафного, Юрій Комягін зроби передачу на Сергія Морозова. Футболіст, який вийшов на заміну, зумів завдати удару головою. М’яч влучив у поперечину.
 
Міг відзначитися і Владислав Коробкін, який завдавав підступного «пострілу» по воротах Андрія Бобка. Андрій зумів зреагувати на удар Владислава. За шість хвилин до завершення основного часу вкотре свою майстерність продемонстрував Андрій Мельничук. Буковинського стража воріт не зміг переграти Юрій Комягін. Під завісу зустрічі міг принести «Буковині» три очки Петро Климус. Однак, один із кращих бомбардирів чернівчан пробив зі штрафного вище воріт.
 
Підсумок гри – нульова нічия. Зрозуміло, що уболівальники очікували на те, що їхні улюбленці зможуть поповнити свій очковий доробок трьома пунктами. Однак, сталося так, що підопічні Миколи Трубачова вдруге в сезоні зіграли унічию. Зараз ми повинні врахувати той факт, що у сьомому турі буковинці грали з пристойною командою, яка також ставить перед собою завдання потрапити у першу лігу. Врешті – решт, думається, що такого сильного суперника, як МФК «Миколаїв» у цьому сезоні у чернівчани ще не було. Тому уболівальникам (відвідуваність домашніх поєдинків чернівецького колективу постійно збільшується), які знову повірили у свою команду, не треба впадати у відчай. «Буковина», яка зуміла зберегти за собою першу сходинку турнірної таблиці, і надалі робитиме все можливе для того, щоби виконати завдання на сезон.
 
Зараз на «Буковину» очікує важкий виїзд в Іллічівськ, де хлопцям Миколи Трубачова належить зіграти з місцевим «Бастіоном». Сподіваємося, що буковинські уболівальники таки знайдуть можливість вирушити на поєдинок у Іллічівськ. Тоді чернівчани матимуть підтримку дванадцятого гравця, який вкрай необхідний нашій команді.
Переглядів: 996 | Додав: buk-fun12 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
    Форма входу
    Пошук
    Календар
    «  Вересень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Архів записів
    Наше опитування
    Де ви жевете?
    Всього відповідей: 23
    Міні-чат
    500
    Друзі сайту
    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0